Nytt yogaRO-kurs

image

Nå er det bare en uke igjen til neste yogaRO-kurs med oppstart MANDAG 17.mars-14!  Kurset er i ferd med å fylles opp så hvis du er interessert og har lyst til å være med så er det bare til å melde seg på! Velkommen skal DU være!

Kurset varer 8 mandager, helt frem til 12.mai-14 (opphold 2.påskedag).

Klokkeslett: 20.00 – 21.30.

Kurssted: SFO-lokalene i kjelleren på Kanebogen skole. Inngang mot skøytebanen. P-plass rett utenfor.

Pris: 1200,- kr.

Begrenset antall plasser, påmelding er bindende. Du vil motta bekreftelse på plass pr. epost.

For påmelding trykk her.

Om yogaRO-kurset:

Yoga kan være så mangt, både kraftig og sterk, og rolig og avslappende. Denne yogaen som jeg instruerer i er på den rolige skalaen. Vi tar tak i det basale, nemlig pusten. Vi gjør pusteøvelser og asanaer (øvelser) som åpner og tøyer stram musklatur, og som igjen er med på å åpne pusten. Du lærer avstressende øvelser som gir deg mer RO både i kropp og sinn. Øvelsene er enkle og du får tett oppfølging i en trygg atmosfære. Kurset passer like godt til en nybegynner som til en mer øvet, da alle jobber på SITT eget nivå og justerer seg etter SIN egen kropp. Nøkkelordet for yogaRO-kurset er PUSTEN. Les mer om kurset under KURS.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..