Yogautstyr til salgs

Er du blitt glad i å gjøre yoga? Er du lei at hendene og føttene sklir hver sin vei mens du står i «Hunden som ser ned»? Eller ønsker du deg rett og slett en matte av god kvalitet, som du kan ha år etter år? Nå har du sjansen nå til å sikre deg det som kalles verdens BESTE yogamatte, nemlig The Black Mat Pro. Du finner rimeligere matter på markedet, men bedre matte enn dette får du ikke! I tillegg har jeg tatt inn en del annet yogautstyr som er kjekt å ha, enten til egen hjemmepraksis eller om du vil ha med deg ditt personlige utstyr til yogaklassen du går på. Send meg en epost kjersti@yogaro.no om du er interessert i å handle!

 

Manduka Black Mat Pro

The Black Mat Pro fra Manduka, farge lilla

The Black Mat Pro fra Manduka, farge lilla

Med sin tette, tykke form, uovertruffen komfort og demping, overlegen sklisikker overflate, enkel og elegant design vil Black Mat® PRO revolusjonere din yogapraksis. Dette er yogamatten for deg som vil ta din yogapraksis videre. En yogamatte som bare blir bedre med årene. Dette er yogamatten som omtales som verdens beste yogamatte.

Denne yogamatten har livstidsgaranti og du får den her i to flotte farger, enten sort eller en nydelig lilla.

manduka Yoga Mat

manduka Yoga Mat

Lengde: 180 cm.

Tykkelse: 6 mm.

Farge: Sort eller lilla.

Pris: kr. 1100,-.

 

Manduka Mat Wash – all yoga mats

Yogamatterens Lavendel

Yogamatterens Lavendel

Mattevask som kan brukes på alle yogamatter. Rengjør yogamatten din og gi den en duft med aromatiske essensielle oljer.

Det er viktig å rengjøre yogamatten og ha en god yogamattehygiene. Manduka sine yogamatter har en såkalt lukket celleoverflate. De betyr at døde hudceller, svette og lignende ikke trenger inn i yogamatten men blir liggende på overflaten slik at yogamatten er lett å rengjøre. På yogamatter som ikke har lukket celleoverflate risikerer du at skiten går inn i matten og de blir vanskeligere å rengjøre.

Duft: Tranquil Lavender

Størrelse: 237 ml.

Pris: 149,- kr.

 

Manduka Cork Block

Kork kloss fra Manduka

Kork kloss fra Manduka

Laget av bærekraftig kork. Denne blokken har en fasthet som ikke finnes i skumblokker og den lar deg føle deg trygg på den støtten som den generøst gir.

0.4 kg; 23 cm x 15 cm x 10 cm

Pris: kr. 240,-. pr stk.

 

Manduka belte – UnfolD yoga strap

manduka-unforld-yogabelte-magic-470x365

Unfold yogabelte er designet for deg som er ny i din yogapraksis. Dette yogabelte hjelper deg med stramme skuldre og hamstring. Dette yogabelte har en firkantet profil tradisjonell D-ring spenne og er laget av 100% resirkulert spunnet/vevet polyester.

Lengde: 183 cm.

Farge: Magic (dyp lilla).

Pris: kr. 180,-.

 

Manduka belte – The AligN yoga strap. 

Belte fra Manduka, 300 cm og 183 cm

Belte fra Manduka, 305 cm.

AligN yogabelte kombinerer den tradisjonelle utformingen fra det legendariske B.K.S Iyengar yogabeltet laget med ubleket naturlig bomull webbing og Mandukas innovative og sikre interlocking spenne for å bidra til å støtte og forbedre din praksis.

Lengde: 305 cm.

Farge: sort

Pris: kr. 240,-.

 

Ønsker du å handle så send en epost til kjersti@yogaro.no

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..