Godt nytt yogaår! 

✨Et riktig godt nytt år ønskes DEG av YogaRO! 🌟
Takk til alle mine yogaelever som har vært sammen med meg på yogamatten i året som har vært! 😊Det er virkelig en glede å få undervise yoga sammen med dere alle! 🙏🏻💜 Og ikke minst TAKK til alle mine fantastiske yogalære! 🙏🏻

Et særdeles innholdsrikt og krevende yogaår er bak meg. Yogastudier og videreutdanning er i avslutning, mange kilometer er reist ✈️, mange bøker er lest 📖 og masse flotte yogier har jeg møtt på min vei! 💜💛

Går inn i 2017 med enda mer kunnskap, pågangsmot og ydmykhet, og er takknemlig for alt av både gleder og strev som 2016 bød på. 🙏🏻✨☺️ Velkommen 2017!!!!! 😄✨🌟

Starter yogaåret 2017 med et nytt 10-ukerskurs for viderekomne yogis med oppstart 9.januar kl. 20.00. Kun 1 ledig plass!! Om du ønsker plass så send meg en e-post på kjersti@yogaro.no

Nybegynnerkurs vil komme etterhvert. Annonseres da her på yogaro.no og på Facebooksiden til YogaRO.

Sees på yogamatten!

✨- Kjersti – ✨

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..