YOGAMULIGHETER I NOVEMBER & DESEMBER

Vanligvis kjører jeg kun yogakurs, altså runder med yogakurs over flere uker hvor du får fast plass. Nå har jeg lagt opp til at du som vil ha MER yoga i livet ditt kan få være med på ENKELTKLASSER og jeg har laget egne Facebook-arrangement for hver klasse med mer info. Så vil du bli med må du lese videre om når og hvordan.


Det blir både deilig og beroligende yoga for stressa nakker, kanskje akkurat det du trenger nå i tiden opp mot jul? Det blir også styrkende yogaklasser med mer energi.


YOGA NIVÅ 1 – TORSDAGER

Datoer er:

25.11.21: https://fb.me/e/RFnZtYjB

02.12.21: https://fb.me/e/4qw9S4U6s

NIVÅ 1 er for deg som allerede har vært på nybegynnerkurs i yoga (klassisk/dynamisk) og kjenner deg klar for mer flow, mer kunnskap, mer styrke og kjernemuskulatur. Her er øvelser for deg som ønsker en dynamisk, styrkende yogaklasse, samtidig som vi jobber med tilstedeværelse, pust og smidighet. Vi jobber med 10 moduler gjennom timen. De er oppvarming, solhilsen A og B, stående posisjoner, balanseøvelser, armbalanser, hofteåpnere, bakoverbøyninger, fremoverbøyninger, avsluttende posisjoner og avslapning (shavasana).

Ta med deg eget yogautstyr som yogamatte + klosser.

STRESS LESS JULEYOGA

Det blir Stress Less juleyoga-klasser på de to siste torsdagene før jul.

09.12.21: https://fb.me/e/ZVEwj9aQ

16.12.21: https://fb.me/e/20mHZEqCS

Kjenner du at julestresset kommer smygende og at gjøremålene bare blir flere og flere frem mot jul? Fortvil ikke! Jeg har satt sammen en nydelig yogaklasse til deg som jeg har kalt «Stress Less Juleyoga», altså yoga i rolig tempo for å motvirke stress og finne hvilepuls! 

Du kan vente deg ei beroligende stund med langsomme restorative yogaøvelser, deilig meditasjon, pusteøvelser og avspenning. Som alltid er diffuseren min med, og denne gangen fyller jeg opp med mine eteriske jordende juleoljer fra doTERRA! 

Unn deg selv 90 minutter med velvære eller gi en som trenger det en vennlig førjulsoppmerksomhet! Det er bare å nyte i vei!

TA MED DEG:
Du må ha med egen yogamatte, et teppe, en pute, yogabånd og to yogaklosser. Har du egen bolster, egen øyepute og/eller ei luksusyogamatte i ull, så tar du gjerne de med.


YOGA NIVÅ 1 eller NIVÅ 2

I tillegg kan dere delta på nivå 1-klassene mine på mandager fremover.

Nivå 1: kl. 18.15-19.45.

Nivå 2: kl. 20 00-21.30.

For å FÅ TILGANG til disse så følger du med i denne lukkede Facebook gruppen for yoga som jeg har her: https://www.facebook.com/groups/661673374649032/

Her legger jeg ut om det er ledige plasser på mandagsyogaen min. Kommenter inne i gruppa eller send meg en melding om du vil være med.


STED:

Alle yogaklassene er i mitt yogalokale i 4.etg. i Tianbygget i Medkila, Harstad.

Adressen er Mølnholtet 42, 9414 Harstad.


PÅMELDING:

Klikk deg inn på min nettside og fyll ut nødvendig info. https://wp.me/P4jmbA-8l

Timen er din når du mottar bekreftelse + faktura på din oppgitte epostadresse. Ønsker du å være med på enkelttimer så merk hvilken dato du ønsker å være med på.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..