Hvordan melde seg inn i doTERRA:

Hvis du har prøvd en olje fra doTERRA og er blitt «bitt av basillen» så vil jeg absolutt anbefale deg å melde deg inn i doTERRA. Du får nemlig da tilgang på masse oljer og andre doTERRA-produkter med 25 % rabatt, samt muligheter for andre gode tilbud og gratis produkter. Det er ingen kjøpeplikt og heller ingen bindingstid, her kjøper du oljer når og hvis du måtte ønske.

HVORDAN MELDE SEG INN I dōTERRA:

For å blir MEDLEM kjøper du et av doTERRA´s introduksjonskit, for eksempel Familiepakken, Basic kit (som vist på bilder under) eller pakken Daily Habits, og ett års medlemskap er da inkludert i prisen. Klikk HER for å lese mer.

Familiepakken er uten tvil den pakken som gir deg aller mest for pengene og den pakken de aller fleste velger! Du får da;

  • 9 ulike og unike eteriske oljer som gir deg et godt grunnlag for å bruke oljene i hverdagen din.
  • En diffuser for å få duften av oljene spredd ut i huset.
  • En flaske med nøytral kokosolje for å blande ut oljene med.
  • Veggikaplser som du kan fylle med dine selvvalgte oljedråper + kokosolje til å ta internt (svelge).
  • Opplæring av meg i etterkant + tilgang på et større oljesamfunn med mine Facebookgrupper for opplæring og inspirasjon.

Du oppretter en kundekonto når du legger inn ordren din på doTERRA-pakken og blir enten en Wholesale customer eller Wellness advocate hos doTERRA.

Du melder deg inn i doTERRA gjennom et årlig medlemskap, det koster ca 20 euro. Hver gang du fornyer medlemskapet ditt får du en flaske Peppermint fra doTERRA. Medlemskapet er inkludert i prisen når du kjøper deg en familiepakke eller et basic kit. Som medlem har du ingen kjøpeplikt.

Jeg forklarer under hvordan du kan BESTILLE DEG DINE OLJER og bli MEDLEM i doTERRA.

Her er familiepakken

Klikk HER for å lese enda mer.

Her er basic familiepakken:

Om dette virker interessant for deg og du vil bli med på oljeeventyret 🙂 så kan du enkelt melde deg inn selv ved å klikke deg inn her og registerer deg som medlem!

Oppskrift på hvordan følger under. Om du ønsker hjelp med innmeldingen så bistår jeg deg gjerne! Da sender du meg en e-post til kjersti@yogaro.no eller sender meg en melding. 🙂

For å bli medlem:

1: Klikk deg inn HER

2: Trykk «Join & Save»

3: Trykk «Join do TERRA». Velg språk, enten engelsk eller svensk (jeg synes selv engelsk er enklest)

4: Velg verdensdel Europe, og så land Norway.

5: Velg «Wholesale Customer» for å opprette din kundekonto (da blir du kunde). Eller velg «Wellness Advocate» om du allerede vet at du vil være forhandler/selger. Du vil da ha muligheten til å dele oljer med andre og hjelpe dem med å registrere seg som kunde, og doTERRA belønner deg for det. Velger du alternativet Wholesale Customer og senere finner ut at du ønsker å selge oljer så er det bare å forandre sin status. Begge valgene gir deg samme rabattfordeler og ingen forpliktelser.

6: Fyll ut din info, alt med rød stjerne. Husk at fødselsdato er med måned først, så dag, så årstall. Time zone skal være Brussels, Berlin, Rome, Prague GMT+1.

7: Enroller ID skal være 4760217 – VIKTIG, da kommer du inn i mitt team og inn under «mine vinger».

8: Velg din STARTPAKKE (Enrollment Kit), enten Norway Family Kit (dette er Familiepakken som er den med størst rabatt og flest oljer) eller Norway Basic Kit for å komme i gang. Om du ønsker en spesialtilpasset pakke så må du kontakte meg så hjelper jeg deg.

Her kan du også legge til andre produkter du måtte ønske i handlekurven. Kanskje ønsker du også bestille den en Wooden box til å ha oljene i eller noen andre produkter? 

9: View Totals for å se totalpris i Euro. Dette inkluderer moms, frakt og fortolling. Ingen ekstra overraskelser eller kostnader kommer i tillegg.

10: Kryss av for å bruke samme adresse igjen, så fylles den automatisk inn og velg Credit Card som betalingsmåte. Trykk Process order now & Continue.

11: Legg inn kortinformasjon og trykk Process Now.

12: Du kommer nå til å motta en ordrebekreftelse på eposten din.

Du har nå bestilt din første oljepakke og det vil nå ta ca. en uke til du mottar oljene dine.

Jeg vi hjelpe deg så godt jeg kan videre med oljene dine, enten via telefon eller at vi treffes (om du også bor i Harstad). Jeg har flere inspirasjonsgrupper (fellesskap) som jeg legger deg til i.

Du finner meg også her:

http://www.facebook.com/yogaroharstad
Instagram: @yogaro.no

VIKTIG: – husk at oljene er potente og dersom du har fysiske/psykiske lidelser som krever legeoppfølging, rådfør deg alltid med din lege. Dette gjelder også om du er gravid eller bruker medikamenter. Mine råd vil alltid være til deg som har en frisk og sunn fysisk og mental helse, og rådene som blir gitt er basert på erfaringer og skal ikke følges blindt som et supplement til behandling. Er du i tvil så rådfør deg ALLTID med lege! All bruk av oljer gjøres på eget ansvar. Derfor søk opp informasjon og råd, ta avgjørelser basert på egen oppfatning av hva som er riktig for deg. Er du i tvil, rådfør deg med lege.