Hvordan handle oljer og produkter fra doTERRA på to ulike måter

1. Du oppretter en engangs ordre og handler til full pris:

Du kan selv klikke deg inn på doTERRA sin webshop og bestille deg alle de oljer og andre naturlige produktene du finner der. Du handler da varer for full pris + frakt. Her er min doTERRA shop hvor du bare klikker deg rett inn for å bestille varer selv: https://www.mydoterra.com/kjerstivingerhagen/#/

2. Du oppretter en kundekonto, melder deg inn i doTERRA og får 25% rabatt: 

Du kan velge å bli MEDLEM i doTERRA, som meg, og da får du kjøpe oljer og produkter med 25 % rabatt, samt muligheter for andre gode tilbud og gratis produkter. Det er ingen kjøpeplikt og heller ingen bindingstid, her kjøper du oljer når og hvis du måtte ønske.

Les mer om hvordan du gjør det for å registrere deg som medlem i doTERRA HER.

For å bli medlem må gjøre et startkjøp, noe som de aller fleste gjør ved å bestille et av doTERRA´s introduksjonskit/startpakker. De ulike alternativene er listet under under. Klikk HER for å lese mer.

 • Familiepakken
 • Basic kit
 • Emotions kit (følelsespakken)
 • Daily Habits.

Jeg vil absolutt anbefale Familiepakken da den gir deg aller størst rabatt, samt at du får en godt utvalg av oljer med utrolig mange bruksområder!

Hvis du ikke ønsker å starte med en av de faste startpakkene så er det også mulig å opprette en kundekonto og bli medlem med å designe sin egen startpakke. Skriver mer om det under.

Du oppretter en kundekonto når du kjøper din familiepakke eller et annet start kit og blir enten en Wholesale customer (kunde) eller Wellness advocate (selger) hos doTERRA.

Du melder deg inn i doTERRA gjennom et årlig medlemskap, det koster 25 euro å melde seg inn. Hver gang du fornyer medlemskapet ditt får du en flaske Peppermint fra doTERRA. Medlemskapet er inkludert i prisen når du kjøper deg en familiepakke eller et basic kit.

Les mer om de ulike rabaterte innmeldingspakkene HER.

FAMILIEPAKKEN:

Basic pakken:

DAILY HABITS:

Daily habits kit vil hjelpe deg å lage de gode rutinene du trenger i hverdagen.


Pb assist – pro og prebiotika i en kapsel. Ta en for dagen, eller hvis du har spesielt behov øk til to for dagen. Styrker tarm og fordøyelse.

 • DDR prime – cellefornyelse og energi. Ta en kapsel om morgen, hvis du har spesielt behov øk til en til tidlig på formiddag.
 • Deep blue rub – fuktighetskrem/massasje med en lindrende effekt. Bruk på den vonde ryggen, anspente nakken eller de trøtte føttene.
 • On Guard tannkrem – tannkrem med styrkende og blekende effekt.

 • Lavendel eterisk olje (5ml) – fremmer ro og avslapping. Bruk på kvelden før leggetid, eller generelt. Er også super på hud.

 • Frankincense eterisk olje (5ml) – kongen av oljene, fremmer cellefornyelse. Ta en dråpe I din dagkrem. Bruk for å roe ned og jorde f.eks før yoga. Ha en dråpe under tungen hver dag.

 • Onguard eterisk oljeblanding (5ml) – for å styrke kroppen generelt. Gjør deg mer motstandsdyktig mot farer som lurer spesielt nå på høsten. Kan også brukes som naturlig antiback f.eks når man hilser på mange mennesker.
 • ZenGest eterisk oljeblanding (5ml) – for å hjelpe mage og fordøyelse. Styrker kroppen, og kan også hjelpe hvis du har spist for mye.

 • Sitron olje (5ml) – renser og oppløfter. Ha en dråpe i drikkevannet ditt hver dag. Gir en god smak og renser kroppen. Kan også brukes i diy vaskemidler.

 • Balance oljeblanding (5ml) – en av mine favoritt oljer! Roer, balanserer og sentrerer. Jeg bruker den hver dag.

Aromapakken / Essential Aromatics diffused kit

 • 6 spesiallagde følelsesblandinger i 5ml: Cheer, Passion, Forgive, Peace, Console, Motivate
 • Lumo Diffuser laget for rom på ca 50 m2.
 • 2, 4 eller 10 timer operasjon (den siste med intervaller på 5 min)
 • Bunnen er laget i lønnetre
 • Kan velge mellom lys i 7 forskjellige farger

Om dette virker interessant så kan du kontakte meg ELLER du klikker du her og registerer deg som medlem!

Oppskrift på hvordan du registerer deg følger under. Som medlem har du ingen kjøpeplikt.

Hvordan registrere seg som medlem og bestille innmeldingspakke:

1: Klikke deg inn HER

2: Trykk «Join & Save«

3: Trykk «Join do TERRA».

4: Velg språk (enten engelsk eller svensk).

5: Velg verdensdel Europe, og så land Norway.

6: Velg hvordan du vil handle. Her anbefaler jeg at du trykker på valget «Wholesale Customer» for å opprette din kundekonto.

Alternativ to er å velge «Wellness Advocate» om du bli en forhandler/selger av doTERRA-produkter. Du vil da ha muligheten til å dele oljer med andre og hjelpe dem med å registrere seg som kunde, og doTERRA belønner deg for det. Begge valgene gir deg samme rabattfordeler og ingen forpliktelser. Jeg vil anbefale deg å bli kunde først, så kan du oppgradere deg til Wellness advocate når tid som helst senere. Jeg tar gjerne en prat med deg om dette om du er i tvil om hva du skal velge!

7: Fyll ut din personlige informasjon, alt med rød stjerne. Husk at fødselsdato er med måned først, så dag, så årstall. Time zone skal være Brussels, Berlin, Rome, Prague GMT+1.

8: Enroller ID skal være 4760217 – VIKTIG, da kommer du inn under meg, Kjersti Vingerhagen, og blir en del av YogaRO sitt oljeteam.

9: Velg din STARTPAKKE/Enrollment Kit.

Du kan velge blant flere rabatterte innmeldings kit (pakker) for å komme i gang.

Her omtales den norske Familiepakken som EU Norway Family Essentials Kit (dette er Familiepakken som er den med størst rabatt og flest oljer).

Ønsker du å handler mer med det samme?

Her kan du også legge til andre produkter du måtte ønske i handlekurven. Kanskje ønsker du også bestille den en Wooden box til å ha oljene i eller noen andre produkter? 

8: View Totals for å se totalpris i Euro. Dette inkluderer moms, frakt og fortolling. Ingen ekstra overraskelser eller kostnader kommer i tillegg.

9: Kryss av for å bruke samme adresse igjen, så fylles den automatisk inn og velg Credit Card som betalingsmåte. Trykk Process order now & Continue.

10: Legg inn kortinformasjon og trykk Process Now.

11: Du kommer så til å motta en ordrebekreftelse på eposten din.

Du har nå bestilt din første oljepakke og det vil nå ta ca. en uke til du mottar oljene dine.

Send meg gjerne en mail (kjersti@yogaro.no), send meg PM på Facebook eller ring meg på 99602712 hvis du trenger bistand til å melde deg inn.

Jeg vil hjelpe deg så godt jeg kan videre med oljene dine, enten via telefon eller at vi treffes (om du også bor i Harstad). Jeg har flere inspirasjonsgrupper (eller fellesskap) som jeg legger deg til i.

Du finner meg også her:

http://www.facebook.com/yogaroharstad
Instagram: @yogaroharstad

VIKTIG: – husk at oljene er potente og dersom du har fysiske/psykiske lidelser som krever legeoppfølging, rådfør deg alltid med din lege. Dette gjelder også om du er gravid eller bruker medikamenter. Mine råd vil alltid være til deg som har en frisk og sunn fysisk og mental helse, og rådene som blir gitt er basert på erfaringer og skal ikke følges blindt som et supplement til behandling. Er du i tvil så rådfør deg ALLTID med lege! All bruk av oljer gjøres på eget ansvar. Derfor søk opp informasjon og råd, ta avgjørelser basert på egen oppfatning av hva som er riktig for deg. Er du i tvil, rådfør deg med lege.

NETTSIDER jeg anbefaler:

https://www.doterra.com/US/en

https://sourcetoyou.com/en

https://www.facebook.com/doterra/

http://doterraeveryday.eu/pip-norsk/

FACEBOOK-grupper:

https://www.facebook.com/groups/naturligfrisk/

og min YogaRO doterragruppe: https://www.facebook.com/groups/1976362655792153/

– Kjersti –