Nybegynnerkurs i yoga

Høstens første nybegynnerkurs i basic yoga – Viryayoga for 2022 er nå åpnet for PÅMELDING, så hvis du har lyst på plass er det nå mulig! 

6-ukers yogakurs på torsdager.

Om kurset:
Disse yogaklassene er spesielt designet for deg som er ny til yoga og som ønsker å lære mer om samspillet mellom kropp og pust.
Kurset er også for deg som kanskje har gjort yoga alene hjemme til en YouTube-video, men som aldri har hatt fokus på stillingene og teknikken.

Her får du nemlig og innføring i teknikk, de klassiske yogaøvelser og serier med øvelser (solhilsen). Vi tar oss god tid og stopper opp underveis for se nærmere på bevegelsene og på hvordan vi skal posisjonere oss.
Nybegynnerkurset er et grunnkurs i klassisk yoga (Viryayoga) som blir som bokstavlæring når man skal lærer seg å lese. Du lærer hvordan du skal flytte armer og ben inn i ulike yogaøvelser, du lærer anatomiske prinsipper og vi øver på Solhilsen A og B.

Når kurset er ferdig er du klar for å avanserer videre til nivå 1-kurset som jeg fast har gående på mandagene.
Nye nivå 1-yogakurs vil starte opp uken etter vi avslutter.

I Viryayoga NIVÅ 1 og nivå 2 finner du øvelser for deg som ønsker en dynamisk, styrkende yogaklasse, samtidig som vi jobber med tilstedeværelse, pust og smidighet. Vi jobber med 10 moduler gjennom timen. De er oppvarming, solhilsen A og B, stående posisjoner, balanseøvelser, armbalanser, hofteåpnere, bakoverbøyninger, fremoverbøyninger, avsluttende posisjoner og avslapning (shavasana).

Les mer om Viryayoga her.  

Datoer for kurset:
1. 25.08
2. 01.09.
3. 08.09.
4. 15.09.
5. 06.10.
6. 13.10.

Varighet på yogaklassene er 90 minutt.
Klokkeslett er 18.15-19.45.

Sted:
Mølnholtet 42.
Gamle Statoilbygget/Tianbygget i Medkila, Harstad.

Pris for 6-ukers kurs: kr 1440,-.


PÅMELDING:
Klikk deg inn på lenken her https://wp.me/P4jmbA-8l
og fyll ut nødvendig info.

Du vil motta en epost fra YogaRO i etterkant om du har fått plass + mer praktisk info om kurset.
Lurer du på noe? Send meg en e-post til kjersti@yogaro.no

Velkommen skal DU være!