PMTO-terapi  

Foreldreveiledning – familieterapi

Til foreldre eller kommuner som ønsker å tilby PMTO-terapi som tiltak til foreldre. 

Til familier

Ønsker du deg mer ro og harmoni hjemme, at dere har det fint sammen og samarbeider på en god og positiv måte? 

Til kommuner:

Ønsker din kommune bistand til å hjelpe familier med å gi PMTO-terapi? 

YogaRO tilbyr nå veiledning til foreldre som har fra små til større utfordringer med sine barn i hverdagen. Veiledningen kan gjøres hjemme eller online via zoom.

Jeg er sertifisert PMTO-terapeut (www.pmto.no) som er en svært anerkjent metode for å jobbe med barn som har fra begynnende til større atferdsutfordringer.

Jeg er sosionom av grunnutdanning fra 2002 (HiST) med fag fra UiT i ex.phil, ex.fac.psyk, psykologi og medisin grunnfag. Videreutdanning i «Etnisitet og barnevern» fra UiO og i sertifisert PMTO-terapeut i 2017.

Jeg har tidligere tatt andre kurs innenfor veiledningsmetodikken PMTO, og er gruppekursholder, kartlegger, foreldrerådgiver og konsulent til ansatte i barnehager og skole.

Jeg har vært ansatt i Harstad kommunes barneverntjeneste siden 2008 og har siden ca. 2011 jobbet utelukkende med denne metodikken. Jeg har der veiledet familier med diverse utfordringer knyttet til deres barn/fosterbarn.

Jeg får som sertifisert PMTO-terapeut kontinuerlig veiledning flere ganger i året.

I tillegg til min terapeutiske erfaring så har jeg også ulike yogautdanninger, både rolig, pust yoga og mer klassisk. Dette er erfaring som jeg ofte tar i bruk i min veiledning for å bistå til stressreduksjon og mer tilstedeværelse i seg selv.

Siden 2020 har jeg tilbydd min kompetanse via egen bedrift til det private markedet, enten til familier eller kommuner. 

Les mer om den anerkjente metoden:

Ungsinn.no som er Tidsskrift for virksomme tiltak for barn og unge beskriver PMTO som et av de tiltakene med høyeste evidens nivå. Les om dette her

Les mer om PMTO-metodikken her: www.pmto.no og https://www.nubu.no/PMTO/

Ta kontakt for tilgjengelighet og pris.