Donasjonsyoga – gjør yoga og gi din støtte til flyktningebarna

Yoga-for-Peace-Logosmall

Over lengre tid har vi blitt bombardert av fryktelige bilder fra Syria. Uvirkelige bilder for oss her i fredelige Norge, men virkeligheten for så alt for mange millioner mennesker. Det er krig. Mennesker som meg og deg er på flukt. De opplever døden tett inn på kroppen. De lever i konstant frykt, og mange har nå lagt ut på flukt. Noen har tatt sjansen på at båten deres når ei europeisk strand… Her hjemme kan vi velge å skru av TV-bildene eller bla fort over disse sidene i avisen, men for mange millioner menneskene er dette livet.

Jeg føler meg nummen og maktesløs når jeg forsøker å sette meg inn i hvordan det må være å ha tatt et slikt valg. Så skrur jeg på TVen igjen og registrerer reaksjonene til dessverre alt for mange land. Grenser stenges, murer settes opp, noen mennesker spytter på flyktingene som kommer gående langs motorveien. Det er da tenker at jeg må snu min motløshet til engasjement og jeg klekker ut min plan! Jeg KAN nemlig gjøre NOE! Og heldigvis ser jeg at mange andre med meg også vil yte en innsats for flyktningene, våre medmennesker.

Så her er hva vi skal gjøre – jeg setter opp en DONASJONSYOGAKLASSE, og du donerer penger for å få bli med! 🙂 Den utvalgte mottaker for våre innsamlede penger blir Redd Barna, en organisasjon som står mitt hjerte nært, blant mange andre verdige mottakere . HER kan du lese mer om deres viktige arbeid for de mest sårbare av alle, barn på flukt.

Yogaklassen vil finne sted her: Normanns gt. 7, Harstad – Gamle Soldathjemmet, 2.etg. Her stiller Kiap taekwondoklubb sine lokaler i 2.etg. til disposisjon for oss. *klapp klapp* 🙂

Tid: LØRDAG 12.september kl. 11.00 – 12.30.

Minste donasjonsbeløp er 300,- kr.

Påmelding: Vi kjører «først til mølla»-prinsippet. Meld deg på HER

SLIK donerer du:

Jeg har opprettet en innsamling på Redd Barna sin nettside. Klikk HER for å donere. Registrer din donasjon der og merk den med navnet ditt. Om du heller vil ha med kontanter er det også i orden og jeg skal sørge for at de settes inn på innsamlingen vår.

Nivå: Nybegynner. Du vil få en smakebit på hva vi gjør på yogaRO-kurset + litt til. En rolig klasse med øvelser som gir deg større fleksibilitet og fokus på pusteteknikk. 

Du må ha med: Egen yogamatte, ei pute og gjerne et teppe.

Tema for donasjonsyogaklassen: Ro, medmenneskelighet og fred ❤

Skulle det bli trangt om plassen vil jeg gjøre alt som er mulig for å lage plass til så mange yogamatter som mulig. Skulle du allikevel ikke få plass så er du HJERTELIG velkommen til å donere en skjerv og jeg vet at din donasjon vil glede flere små hjerter på flukt. TUSEN TAKK!

Velkommen skal DU være! Vi sees på matta på lørdag! Namastè.

– Kjersti-

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..