Dagens yogainspirasjon

bilde

Dagens solstråler inspirerte til yoga ute! Ingenting er deiligere enn det! Tok med meg ei bok også og denne boka er intet mindre enn FANTASTISK!!! Inspirerende og vakre bilder & nydelig tekst, laget av Elena Brower og Erica Jago. Boken heter «Art of Attention». En arbeidsbok for egen praksis, plass for notater og gode, klare instruksjoner. Så nå er jeg klar for enda en yogaRO-økt med mine fine yogier! 🙂 Vi sees på matta!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..