Walk and yoga – yoga med utsikt

1098203_10151785194727527_2070628061_n

 

 

Endelig har sola og varmen kommet og du kan formelig høre at det spretter ute i trærne. Og med våren kommer også LYSET og lysten til å være ute, masse! Jeg har lenge gått og tenkt på en ting jeg kunne tenkt meg å gjøre, nemlig å ha en yogasession ute! Tenk å kunne gå ut og opp, og så gjøre noen deilige yogaøvelser MED UTSIKT! Jeg har så lyst til å dele min yogaglede med så mange som mulig og tenkte derfor å invitere de som har LYST og MULIGHET til å bli med. En annen ting jeg har hatt har lyst til er å arrangere en donasjonsklasse, altså en yogasession hvor de som blir med betaler en deltakersum som så doneres i sin helhet til et veldedig formål. Det finnes mange gode formål og organisasjoner, men i disse tider arrangeres det et flott arrangement den 12.juni i Harstad som heter «WALK AND RUN». Det arrangeres av organisasjonen Children’s Burn Care Foundation som samler inn penger for å hjelpe brannskadde barn i Ethiopia. Du kan lese mer om dem og deres fantastiske arbeid her; http://www.childrensburncare.com.

Min plan er dermed som følger; jeg arrangerer WALK AND YOGA – yoga med UTSIKT!

DU blir med og går på tur med meg, så gjør vi litt rolig yoga når vi kommer frem, og så betaler du en sum for å være med og som jeg uavkortet gir videre til Children’s Burn Care Foundation!

childrenburncare_logo_all

 

Her er mer spesifikk informasjon om WALK AND YOGA:

Destinasjonen er HINNSTEINEN (Medkila)!

Dagen er torsdag 12.juni-14.

Møtes: På parkeringsplassen i Breivika, Breivikhaugen.

Tidspunkt: Kl. 18.00.

Generelt: Det vil nok ta en god time å gå opp. Så gjør vi noen lette øvelser, koser oss litt og nyter utsikten (og innsikten), før vi går ned igjen. Tenker at selve yogaen varer ca. 30-45 minutter, slik at selve oppholdet på toppen varer ca. en time ++ (avhengig av værforhold og antall deltakere).

Nivå på yogaen: Lette øvelser på nybegynnernivå. Målet er å gi deg en smakebit på hva yoga er og hvor godt kan være å gjøre yoga ute i naturen.

Donasjon: Når du deltar på turen så gir du din støtte ved å gi din donasjon kontant ved fremmøte. Ta med deg minimum kr. 100,-, du bestemmer beløpet! Jeg vil etter turen annonsere hvor mye penger vi klarte og samle inn til Children’s Burn Care Foundation!

Husk å sko deg godt da det enda tines i bakkene! Det er partier hvor det enda er litt snø igjen og det kan være glatte/våte partier…

Ta med deg:

  • Noe å drikke, gjerne også noe varmt vi kan nyte etter yogaen.
  • Et lett sitteunderlag, helst rull/matte (som du bruker når vi gjør øvelser).
  • Penger/donasjonen 🙂
  • Godt humør og et åpent sinn!! 😉

Vi satser på godt vær og håper så mange som mulig blir med! Hjertelig velkommen skal DU være! Del gjerne informasjonen med dine venner!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..