dōTERRA tilbud september

Kunne du tenkt deg en NATURLIG verktøykasse med eteriske oljer til å støtte kropp og sinn gjennom livets mange svingninger? 🌿🌸

Har du vurdert å bli medlem av dōTERRA, men ikke tatt steget enda? Da er SEPTEMBER måneden for å ta tak og melde seg inn! Jeg hjelper deg!

Hvis du nå hiver deg rundt og bestiller familiepakken fra dōTERRA så får du med en GRATIS nydelig ansiktsolje på kjøpet, bestselgeren Salubelle (eller Imortelle). Dette er en fantastisk antiaging blanding som har en verdi på 1250 kr full pris. Oljen kommer i en praktisk rollerflaske som er enkel å bruke.

Klikk for å få tilgang til salubelle-oil.pdf

Dette tilbudet gjelder kun ut september så det er kun dager igjen!

• Du melder deg inn i doTERRA ved å kjøpe Familiepakken og det er kun ved kjøp av den at tilbudet om Salubelle gjelder (du kan nemlig også bli med med kjøp av andre pakkeløsninger).

• Som medlem av doTERRA får du handle varer med 25 % rabatt.

• Medlemskapet i doTERRA er inkludert i prisen på familiepakken og varer i ett år.

• Velger du å handle en familiepakke og melde deg inn i doTERRA så er det viktig at du også tar et valg på HVEM du melder deg inn hos! Det følger nemlig med en «pakke» med oppfølging etterpå, så gjør du kjøpet via meg og YogaRO så får du tilgang til masse spennede informasjon i en eksklusiv Facebook-gruppe + et større nettverk av andre oljeentusiaster. ☺️

Send meg en melding om du ønsker å vite mer om doTERRA og hvordan du kan benytte deg av dette eksklusive tilbudet!

– Kjersti –

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..