Da er det offisielt – jeg satser

Denne dama har nå tatt steget og sagt opp sin trygge, faste jobb gjennom 12 år, og vil fra sommeren av satse friskt og 100 % på freelancelivet i egen bedrift!!!!

Livet som selvstendig næringsdrivende har lenge lokket «der fremme» som en nesten utenkelig drøm, men nå er jeg ferdigtenkt. Nå stuper jeg! Nå brer jeg ut vingene mine og flyr for meg selv, på egenhånd! Jeg trosser Covid-19 frykt og velger å tro på at tiden er her for meg og «YogaRO AS» nå!

Nå blir det mer yoga, mer eteriske oljer, mer hav & SUP (Stand Up Paddeling).

Og så vil enda ei grein fødes. Jeg vil også tilby mine tjenester som profesjonell samtalepartner/terapeut/coach/fredsmekler/foreldreveileder/familieterapeut. Kall meg hva du vil! 😄

Jeg har gjennom hele min yrkeskarriere jobbet (i 18 år) med å lytte til og veilede mennesker som har stått i all verdens av utfordringer, og nå er tiden inne for å gjøre mine tjenester tilgjengelig for deg der hjemme! Hvordan? Vi får se! Det vil tiden vise. Mer om dette kommer! 😄

2020 – så langt har du vært både optimistisk og oppløftende, så lunefull og uforutsigbar. Men du har også vist meg at ut av kriser vokser det opp muligheter, nye perspektiver og positive endringer! Noen ting må få «dø» for at nye tanker og prosjekter skal få vokse til.

Ikke hadde jeg trodd at jeg skulle bli «hun som streamet yoga hjem til folket» i stuene sine! 😄 Ikke hadde jeg heller trodd at menneskemøter kunne utføres fra skjerm til skjerm så godt, når vi alle måtte være hjemme og begrense kontakten med hverandre.

Jeg velger å tro på at dere «der ute» har behov for mer av det jeg har å by på.

Jeg velger å tro på at akkurat nå, og kanskje spesielt nå, behøves min kunnskap om og erfaring med hvordan å sette beina ned på jorda, hvordan man finner igjen pusten, hvordan man kan finne roen slik at man hører hva en selv tenker og føler.

Jeg velger å tro at vi nå trenger å prioritere tiden vår, vi trenger å kalibrere oss selv, ute i naturen, gjerne balanserende på et supbrett på havet.

Jeg tror vi ønsker oss mer tid til refleksjon, mer samtaler om de nære ting i livet og at det er mange som kan behøve ei støttende hånd, som veiledning, når det kommer til de nære relasjoner.

Jeg velger å tro at flere vil prioritere seg selv og fokusere på sin egen helse, slik at man kan bli bedre rustet til å ta vare på de vi bryr oss om og som vi har rundt oss.

Jeg velger derfor å tro på at det er liv laga for mer yogapraksis, mer nærende samtaler, mer bruk av støttende naturlige oljer, og mer tid ute og på havet, på avstressende SUP-turer.

Kjenner du på et behov for noe av dette så hør av deg! Jeg er her for deg! 😊♥️

Kjersti

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..